Έμβλημα Κυπριακής Δημοκρατίας
Επιχειρείτε Διαδικτυακά

Νέα / Ανακοινώσεις


Ενημερωτική Ημερίδα "Νομικές Ρυθμιστικές Πτυχές του Ηλεκτρονικού Εμποριόυ και Βέλτιστες Πρακτικές στη Χρήση της Ψηφιακής Τεχνολογίας" - 24/10/2016 10:14:40 πμ


Πληροφορείστε ότι το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στα πλαίσια της στρατηγικής δράσης για προώθησης του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, διοργανώνει στις 18 Νοεμβρίου, 2016 ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις νομικές ρυθμιστικές πτυχές του ηλεκτρονικού εμπορίου και βέλτιστες πρακτικές στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και επιμόρφωση των επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες που προσφέρει ο τομέας του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς να επισημάνει τις νομικές υποχρεώσεις για εμπορικές συναλλαγές που διενεργούνται μέσω διαδικτύου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε οργανωμένα επιχειρηματικά σύνολα της Κύπρου, καθώς σε επαγγελματικούς συνδέσμους/ενώσεις και σε ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται ή που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ενόψει των πιο πάνω, σε περίπτωση που επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα, επισυνάπτεται η πρόσκληση, το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και το έντυπο συμμετοχής, το αργότερο μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2016.
(Σημ. η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για να εισέλθετε στην αίθουσα διεξαγωγής της ημερίδας).

Είσοδος ελεύθερη (δεν υπάρχει κόστος).Κατεβάστε το αρχείο τύπου AcrobatΤελικό Πρόγραμμα Ενημερωτικής Ημερίδας 18112016.pdf

Twitter

Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας

Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών

Τεχνική Υποστήριξη

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο

Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Εσωτερική Αγορά

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ηλεκτρονικό Σύστημα Πληροφόρησης για την Εσωτερική Αγορά

Ηλεκτρονικές Αγορές

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

CyberEthics

Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή

Ψηφιακή Κύπρος

Η Ευρώπη Σου

Ενημέρωσέ με

Προγράμματα Κατάρτισης Κέντρου Παραγωγικότητας

Διαρθρωτικά Ταμεία και Ταμείο Συνοχής της ΕΕ στην Κύπρο

Δημόσιες Συμβάσεις